Χώρος επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων ...

αναρτήθηκε στις 19 Οκτ 2009, 10:41 μ.μ. από το χρήστη Λυκούργος Κολλίντζας   [ ενημερώθηκε 17 Αυγ 2013, 5:44 π.μ. ]
Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε, να ρωτάτε, να διαφωνείτε, να εκφράζετε τις απόψεις σας. Να επικοινωνείτε γενικώς για ειδικά θέματα που αφορούν την ορθοπαιδική γενικότερα και τις παθήσεις σπονδυλικής στήλης ειδικότερα. Μην ψάχνεται να βρείτε λύσεις στο πρόβλημα σας στο διαδίκτυο. Να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.

Ο σχολιασμός των ανακοινώσεων όταν επιτρέπεται θα υποβάλλεται σε έλεγχο από τους διαχειριστές πριν ή και μετά τη δημοσίευση.

Οι χρήστες που δημοσιεύουν σχόλια δεν πρέπει να θεωρούνται ως ειδικοί επαγγελματίες υγείας. Μπορούν να αναφέρουν τις προσωπικές τους εμπειρίες ή να συμβάλλουν με τις γνώσεις τους στην ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού σε θέματα υγείας που αναφέρονται στην ιστοσελίδα. Σας ενθαρρύνουμε να αναφέρεται τις πηγές σας όταν δημοσιεύετε επιστημονικές πληροφορίες. Δεν επιτρέπονται σχόλια που διαφημίζουν προϊόντα ή υπηρεσίες άμεσα ή έμμεσα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα σχόλια σας είναι δημόσια και ο καθένας μπορεί να τα διαβάσει. Δεν μπορείτε να τα διαγράψετε αφού δημοσιευθούν. 

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε ή να διαγράφουμε σχόλια με προσβλητικό, υβριστικό ή ακατάλληλο περιεχόμενο χωρίς προειδοποίηση. 

Παρακαλούμε να σχολιάζεται με σεβασμό τις απόψεις των άλλων και να είσθε ειλικρινείς.

Με τιμή

Λυκούργος Γ. Κολλίντζας
Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης - Ορθοπαιδικός