Αρχική‎ > ‎

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν από τη χρήση του ιστότοπου "orthospine.gr" 


ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση αυτού του ιστότοπου συνεπάγεται την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης του καθώς και των τροποποιήσεών τους. Στην περίπτωση που δεν τους αποδέχεστε πλήρως, μην προχωρήσετε σε οποιαδήποτε χρήση! Οι συντάκτες του ιστότοπου μπορούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιούν τους Όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης.

2. Ο ΠΑΡΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπο αυτό προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς γενικής ενημέρωσης. Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουν την άσκηση της ιατρικής η οποία βασίζεται στην άμεση σχέση γιατρού-ασθενούς. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να το συζητήσετε με τον γιατρό σας για την κατάλληλη διάγνωση και θεραπεία. Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι έχετε μια έκτακτη ιατρική ανάγκη, επικοινωνήστε άμεσα με το γιατρό σας ή με την άμεση ιατρική βοήθεια (166). Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε σε αυτό τον ιστότοπο!

3. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

Οι στόχοι και η αποστολή του παρόντος δικτυακού τόπου είναι:
3.1. Η διάδοση στον ιατρική και γενικότερη επιστημονική κοινότητα, των γνώσεων στο αντικείμενο της αντιμετώπισης των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης και της Ορθοπαιδικής.
3.2. Η ενημέρωση, επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης με σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους.
Απευθύνεται  σε γιατρούς και στο ευρύ κοινό.

4. ΧΡΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου αποτελεί αντικείμενο Πνευματικής Ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Τα δικαιώματα του περιεχομένου του ιστότοπου παραμένουν στους συντάκτες της των οποίων τα ονόματα αναφέρονται. Οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια αποτελεί παραβίαση των όρων αυτών καθώς και των Νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι δικαιούχοι έχουν τη διακριτική ευχέρεια να τροποποιήσουν ή καταργήσουν το περιεχόμενο ή την παρουσία του ιστότοπου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

5.1 Η χρήση του ιστότοπου και του περιεχομένου του γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Οι συντάκτες της Ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν αποτυχίες ή φθορές οποιονδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών που απορρέουν από τη χρήση της Ιστοσελίδας ούτε εγγυώνται την απουσία επιζήμιου κώδικα λογισμικού (‘ιών’) σε σχέση με τη χρήση της Ιστοσελίδας.

5.2 Οι συντάκτες του ιστότοπου δεν αντιπροσωπεύουν και δεν εγγυώνται για τα ακόλουθα:

5.2.1. Την ακρίβεια, αξιοπιστία, πληρότητα, εγκυρότητα, ορθότητα, ή την επικαιρότητα του περιεχομένου, του λογισμικού, των κειμένων, των γραφικών, των υπερσυνδέσμων (links), ή των επικοινωνιών που παρέχονται από ή δια μέσου της Ιστοσελίδας.
5.2.2. Την εναρμόνιση με τις Κυβερνητικές Διατάξεις, σύμφωνα με τις οποίες απαιτείται ενημέρωση για τα φάρμακα που χορηγούνται μόνο με ιατρική συνταγή, την έγκριση ή την συμμόρφωση οποιουδήποτε λογισμικού εργαλείου σχετικού με το περιεχόμενο που συμπεριλαμβάνεται στον ιστότοπο.
5.2.3. Την ευθύνη για οποιεσδήποτε βλάβες (συμπεριλαμβανομένων και χωρίς περιορισμό, συμπτωματικές ή συμπερασματικές ζημίες, τραυματισμούς ή αδικαιολόγητο θάνατο, απώλεια κερδών ή ζημιές που προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα απώλειας δεδομένων ή διακοπής επιχειρηματικής δραστηριότητας) που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του ιστότοπου και είτε ή όχι συντάκτες της Ιστοσελίδας ή τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στον ιστότοπο έχουν ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων βλαβών.
5.2.4. Την ευθύνη για οποιαδήποτε πληροφορία παρέχετε, δική σας ή τρίτων καθώς και για τη χρήση ή κατάχρηση πληροφοριών που λαμβάνονται με τη χρησιμοποίηση των εργαλείων και υπηρεσιών του.6.ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - PRIVACY POLICY

Συλλέγουμε πληροφορίες που εσείς μας παρέχετε όταν αποστέλλετε email με τη χρήση των επιλογών επικοινωνίας που υπάρχουν στον ιστότοπο, όπως όνομα, ηλικία, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τις πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για να απαντήσουμε στα ερωτήματα και αιτήματά σας. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα αποκαλύψουμε οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο ή προσωπική ιατρική πληροφορία μας αποστείλετε μέσω email και γενικά δεν θα κοινοποιούμε προσωπικά δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα Google analytics για να παρακολουθούμε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου με σκοπό να βελτιώνουμε το περιεχόμενο των σελίδων μας. Το Google analytics δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες για το Google analytics και την πολιτική απορρήτου παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.google.com/intl/en_uk/analytics/privacyoverview.html 

Η παρουσίαση περιπτώσεων ασθενών γίνεται για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς μόνο, με διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και σεβασμό του ιατρικού απορρήτου. Εικόνες που εμφανίζουν πρόσωπα δημοσιεύονται μόνο μετά από συγκατάθεση του εμφανιζόμενου.

Η διαχείριση του ιστότοπου και ο σκοπός δημιουργίας του  είναι αυστηρά συμβατά με τις διατάξεις του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (ν. 3418/2005). 

Ιδιοκτησία ιστοσελίδας: Οι δαπάνες δημιουργίας, διαχείρισης και φιλοξενίας αυτού του ιστότοπου βαρύνουν τον ιδρυτή και επιστημονικά υπεύθυνο: Ορθοπαιδικό Χειρουργό Λυκούργο Γ. Κολλίντζα. Αυτός ο ιστότοπος δεν περιλαμβάνει και δεν δέχεται διαφημίσεις.